Web / internet

Vi har mange års erfaring i udvikling af websites og webshops

webVi har styr på webløsninger og internettets uanede muligheder. Vi har mange års erfaring i udvikling af standardiserede webløsninger og webshops eller specialudviklede mere komplekse webløsninger.

Responsivt webdesign

Vi er på forkant med udviklingen af responsive hjemmesider. Brugerne kræver i dag, at alle hjemmesider er responsive, så de er brugervenlige og effektive også på mobile enheder.

SEO – søgeordsoptimering (til Google)

Kan jeres kunder finde jeres website og jeres produkter ved en Google-søgning? Er jeres webløsning optimeret til Google og SEO? Vi har stor erfaring med SEO-disciplinen således, at I opnår markant bedre placeringer på Googles resultatside.

CMS – webredigeringsløsning

CMS-løsninger begrebet dækker over webløsninger, hvortil man via en webadministration har mulighed for at redigere sit indhold på et website. Vi kender markedet for CMS-løsninger, der er præget af et utal af gode (og dårlige) systemer. Vi har bl.a. stor erfaring med udvikling af webløsninger i: Joomla, WordPress, Umbraco, Magento, Prestashop og Woocommerce.

Specialudviklede webløsninger

Hvis I har brug for en teknisk webløsning, kan vores udviklingsafdeling give værdifuld sparring og producere skræddersyede webløsninger efter jeres behov og ønsker.