Hvad kan vi?

Array

BuskoLarsen.dk tilbyder, udover kompetent medierådgivning,  en bred vifte af markedsføringstiltag. Tiltag, der er med til at skabe værdi for jeres virksomhed og forbedrede resultater på bundlinjen.

Web / Internet

webVi har styr på webløsninger og internettes uanede muligheder. Vi har mange års erfaring i udvikling af standardiserede webløsninger og webshops eller specialudviklede mere komplekse webløsninger.

Responsivt webdesign

Vi er på forkant med udviklingen af responsive hjemmesider. Brugerne kræver i dag, at alle hjemmesider er responsive, så de er brugervenlige og effektive også på mobile enheder.

SEO – søgeordsoptimering (til Google)

Kan jeres kunder finde jeres website og jeres produkter ved en Google-søgning? Er jeres webløsning optimeret til Google og SEO? Vi har stor erfaring med SEO-disciplinen, således at I opnår markant bedre placeringer på Google resultatside.

CMS – webredigeringsløsning

CMS-løsninger begrebet dækker over webløsninger, hvortil man via en webadministration har mulighed for at redigere sit indhold på et website.Vi kender markedet for CMS-løsninger, der er præget af et utal af gode (og dårlige) systemer. Vi har bl.a. stor erfaring med udvikling af webløsninger i: Joomla, WordPress, Umbraco, Magento, Prestashop og Woocommerce.

Specieludviklede webløsninger

Hvis I har brug for en teknisk webløsning, kan vores udviklingsafdeling give værdifuld sparring og producere skræddersyede webløsninger efter jeres behov og ønsker.

responsive

Vi skaber værdi for Jeres virksomhed.

Vores kunder er altid tilfredse kunder!